www.go4inkt.nl

CANON Pixma MP550 inkt

 • Vergroot lettergrootte
 • Standaard lettergrootte
 • Verklein lettergrootte

Canon PIXMA MP550 Inkjet Multifunctionals printers

Canon_Pixma_MP550

De PIXMA MP550 printer is een geavanceerde, maar betaalbare All-in-One fotoprinter voor thuisgebruik die gebruiksgemak combineert met een uitstekende document- en fotolabkwaliteit en kan printen, scannen en kopiëren op hoge snelheid.

Inkt Canon MP550 kopen, KLIK HIER

Kenmerken

 • Printen, kopiëren en scannen
 • ISO-snelheid van 9,2/6,0 ipm* zwart/wit en kleur ESAT
 • 9600 dpi, 1 pl; foto's van 10 x 15 cm in 39 seconden**
 • Vijf gescheiden inkttanks
 • TFT-scherm van 5,0 cm en Easy-Scroll Wheel
 • Scannen met 2400 dpi
 • PictBridge en geheugenkaart
 • ChromaLife100+***
 • Auto Photo Fix II
Hoogwaardige All-in-One fotoprinter voor thuisgebruik.

Printen, kopiëren en scannen
De PIXMA MP550 is een geavanceerde All-in-One fotoprinter voor thuisgebruik die kan scannen, kopiëren en printen met fotolabkwaliteit. Stijl, snelheid en kwaliteit worden gecombineerd met diverse tijdbesparende functies.

Realistische printsnelheden voor documenten
Canon ondersteunt de ISO-industriestandaard voor het meten van print- en kopieersnelheden. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste PIXMA selecteren op basis van werkelijke printsnelheden voor documenten. De PIXMA MP550 biedt ISO ESAT-snelheden van 9,2 ipm* voor zwart/wit documenten en 6,0 ipm* voor kleur.

Fotolabkwaliteit
Canons FINE-printkop met inktdruppels van slechts 1 pl biedt een printresolutie van maar liefst 9600 x 2400 dpi. Foto's zijn uiterst gedetailleerd, zonder korrel en met vloeiende kleurgradaties. Een randloze foto van 10 x 15 cm wordt geprint in circa 39 seconden met de standaardinstellingen.** U kunt ook draadloos printen via Bluetooth (optioneel).

Vijf gescheiden inkttanks
Inkttanks kunnen afzonderlijk worden vervangen om verspilling te voorkomen. Vier dye-inkten produceren fotoprints van uitmuntende kwaliteit, terwijl de zwarte pigmentinkt scherpe tekstdocumenten oplevert.

Intuïtieve bediening
Bedien de printer met het intuïtieve Easy-Scroll Wheel en bekijk foto's vooraf op het heldere TFT-kleurenscherm van 5,0 cm. U kunt scannen naar en printen vanaf een USB-stick of geheugenkaart. U kunt ook een compatibele camera aansluiten via PictBridge. Dankzij twee soorten papierinvoer kunt u normaal papier en fotopapier tegelijk plaatsen.

Intelligente functies en software
Easy-WebPrint EX is intuïtieve software waarmee u gemakkelijk informatie van het web kunt knippen, bewerken en printen, waarbij u meerdere knipsels op één pagina kunt plaatsen om papier te besparen. Auto Photo Fix II is geavanceerde software waarmee u allerlei veelvoorkomende problemen in foto's, bijvoorbeeld onderbelichting, kunt corrigeren. Met behulp van geavanceerde technologieën voor scèneanalyse en gezichtsdetectie worden problemen zoals rode ogen snel verholpen. De belichtingsniveaus van verschillende delen van een foto worden geoptimaliseerd voor het beste resultaat.

Scanner van hoge kwaliteit
Scan de kleinste details met de scanner van 2400 dpi. De software MP Navigator EX biedt functies voor OCR en PDF-bewerking, aangevuld met diverse opties voor beeldcorrectie. In de automatische scanmodus wordt automatisch herkend wat u scant en worden de juiste instellingen geselecteerd.

Prachtige, duurzame foto's
Het ChromaLife100+ systeem*** staat garant voor prachtige, duurzame foto's. Bij gebruik van de PIXMA MP550 met originele Canon-inkten en bepaalde soorten Canon-fotopapier, blijven herinneringen een leven lang mooi.

 

Heeft u nog vragen over de Canon Pixma MP550 stel ze gerust aan ons.